tiistai 17. huhtikuuta 2012

oh, it's a new start

noniin, annetaas nyt vähän esimakua että minkälainen bloggaaja mä oon, hehe !
ensinnäkin, olin tossa viime viikonloppuna Mysterillä (taas vaihteeks), oltiin aluks ihan Tampereel ja lagailtiin se perjantain loppuilta, kun menin sinne vasta joskus kuudelta. syötiin, käytiin vähän tsiikailemas maisemii minkälainen ympäristö Mysterin uudes kodis sit on, syötiin lisää, datattiin vähän jne. ei mitään hirveen erikoista.
sit olikin porissa Alisan kisat, joista mul ei oo sinänsä minkäänlaisia julkasukelposia kuvia ku kuvasin lähinnä sit vaan kavereiden kameroilla. kisois oli joku 15 tyyppii, joku tommonen, ja ite osallistuin vaan Fallella oriluokkaan näyttelyissä, koska en oikee tykkää kisaamisesta kisapelon takia. tossa ylimmässä kuvassa on sit kuitenkin mun oma suosikki Alisan kaakeista, Kissi. oli ihan taivaallinen ratsastaa kun testasin sitä sitten sinä päivänä. (14.4)
sitten tosiaan mentiin sinne Mysterin porukoitten mökille, ja voitte arvata et olin ihan taivaassa vaik lauantaina sää ei sit oikeen suosinu + mun jalka haistatti vitut jo kisoissa. mut siis asiaan, ne maisemat ! ne näkymät ! ne maastot  ! aaaaaa! ette voi uskoo miten innoissani tosiaan olin! :D:D:D oli ihan sairaan siistii, kuvasin tosi paljon mut tossa on tosiaan nyt pari kuvaa jotka oli omasta mielest yhtii onnistuneimpii. 
Kajoo kuvailin tosiaan jonkin verran kun sil on uus täyttö, aaaa oon nii tyytyväine siit täytöst ! tai siis se on onnistunein täyttö tähän mennes mitä oon Kajol ite tehny. :---D tein sil sitte myös suitset siel.
ja sit vikana päivänä napsin kuvii ihan randomilla ku Mysterin kaa vietiin niitten dogii lenkille. oli ihan älyttömän kivaa, ja on sellanen fiilis et joskus viel voisin ehkä kisata, kun ei alkanu ahdistaan siel poris niin paljon ku yleensä ! n___n

- Mochi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti