sunnuntai 27. toukokuuta 2012

when sun goes down / SM-kisatheissuli. c:
ihan ekakski sori hei etten oo päivitelly, ei oo vaan ollu oikeen mitään päivittelyä ja sillai.
mun piti aluks tehä videopostaus ft. Myster muttakun pinnacle ei oikein ollu kaveri.
Mysse tuli meille perjantaina joskus seittemältä ja mentiin sitten ulos liikutteleen poneja kun mun jalka ei enää ollu hirveen kipee. Hyppäsin sinä päivänä kun tulin koulusta niin sen 98 cm joka oli ihan hyvin omastakin mielestä kun kuitenkin koko talvi ollu liikkumatta jne. treenasin kürejakin tosi paljon, ja yhden on jo melkein valmiiks saanu! viel 6 jäljellä.. : DD

oltiin siis eilen SM kisoissa lahdessa, oli ihan älyttömän kivaa! mentiin Mysterin kaa samalla kyydillä sinne, aluks oltiin iha ihmeissään kun ei tiedetty yhtään et mitä pitää tehdä ja minne mennä kun oltiin ekoina paikalla, mentiin sinne jo kaheltatoista vaik kisat alko vasta kahdelta koska Mysse oli vähän pihalla.. lD oltiin viel aamul sillai et 'jumalauta ei me ehditä!!' ja sain mun isänki suuttumaa ku hoputin sitä kokoajan.
no siis joo, Alisa ja Anna liitty porukkaan aika pian sen jälkeen, sit tuli Mara johon oli ihan älyttömän kiva tutustuu ja sit tuli Maikki ja lopuks viel Ellen. Kaikki oli sairaan kivoja! Oli tosi mukava päivä, vaikka ite en sitten kisannukkaan ensinnäkään sen kisapelon takia ++ mul oli jalka ihan hirveen kipee.
Ite tosin liikuttelin randomisti muutamia poneja välillä kun tuli energia-aalto ja tälleen, ei kummosta mut esteitä vähän jne.

Menin kuitenkin Fallella sit näyttelyihin ja tultiin toiseks. ei mitään käsitystä niistä arvonimistä, mut Alisa ja Ellen oli tuomareita. tyytyväisenä saatoin lähtee ku sain ruusukkeen kuitenki. : DD varmasti oli hankala kisa, siel oli hienoi hevosii!

ilma on ollu ihan kiva, aikalailla siin 20° paikkeilla ja siitä eteenpäin, että eilen teki mieli mennä kahlaileen mutta mistäs voitiin mennä kun raviradan parkkipaikalla oltiin Lahdessa missä mihinkään osattu suuunnistaa. että joo. itteni sain viel selästä vähän palamaan ja nyt vähän on kipeet paikat, mutta eiköhän sekin siitä nopeesti mee.
joop, ei mulla sen kummallisempaa. päivittelen taas kun tulee kisoja jne,

ps. anteeks kaikille joiden naama näkyy, olin niin laiska etten jaksanu blurrailla.. :I

2 kommenttia:

  1. Oli tosi kivat kisat, ja sääki vaikutit ihan kivalta >:)) Hei voisinko ton yhen mun kuvan ottaa omaan blogiin, lisäisin copyt? (:

    VastaaPoista
  2. Haastoin sut ;D http://kepparini2.blogspot.fi/2013/01/haaste-essilta.html

    VastaaPoista